De drijvende krachten achter Web 2 Succes

professionele websites

Web 2 Succes is opgericht door Salvatore Rovituso en Tamara Nieto. Deze twee studiegenoten hebben elkaar 10 jaar geleden ontmoet. Salvatore  was destijds zaakvoerder van RSite Design. Hij is een genie in het ontwerpen van professionele websites. WordPress kent dan ook geen geheimen meer voor hem.

Tamara was zaakvoerder van Goodies by NieRo. Haar focus en kracht ligt vooral in social media marketing. Na het voeren van enkele gesprekken zag de lancering van Web 2 Success het levenslicht. Door het bundelen van deze krachten kunnen zij met Web 2 Success een totaaloplossing bieden voor ondernemers die online succesvol willen zijn.

Onze diensten
+
0
Ondernemers gingen je voor
0
Succesvol afgeronde projecten
0
Weken gemiddelde levertijd per professionele website

Enkele tevreden klanten van Web 2 Succes

Nadine N.

Blogster

Met de toegewijde hulp van Web 2 Succes ben ik erin geslaagd om mijn eigen blog te kunnen starten. Het team heeft een open mind en staat altijd klaar voor een maatwerk advies. Bedankt voor alles, jullie zijn een echte aanrader!

Daniel Heido

Zaakvoerder – Autoglass Express

Dankzij Web 2 Succes is mijn website altijd up-to-date en wordt deze ook nog eens perfect technisch onderhouden. De vindbaarheid in Google is dan ook écht gestegen wat natuurlijk voor meer omzet zorgt. De online diensten van Web 2 Succes zijn een must voor elke ondernemer. Bedankt voor jullie goede zorgen.

Narek Avagyan

Zaakvoerder – Waasmove

Ik wilde een professionele en  gebruiksvriendelijke website laten maken die ik zelf eenvoudig zou kunnen aanpassen. Web 2 Succes is daar helemaal aan tegemoet gekomen. Hun werkwijze is transparant, snel en open. Dit is voor ons van groot belang. De diensten hebben onze verwachtingen dan ook ruimschoots overtroffen. Een echte aanbeveling dus!

Onze werkwijze

 • 1. Het eerste contact is gelegd

  Na het eerste contact via het contactformulier of WhatsApp, voorzien we je direct van een infofiche. Zo kun je ons duidelijk maken in welke diensten je geïnteresseerd bent, en krijgen we een goed beeld van de wensen die je daarbij hebt. Aan de hand van deze informatie voorzien we je van een maatwerk advies over de diensten die passen bij jouw behoeften én die van je onderneming. Natuurlijk geheel op vrijblijvende basis.

 • 2. Het kennismakingsgesprek

  Nadat zowel jij als wij weten om welke diensten het gaat, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wat is jouw drijfveer als ondernemer en welk online verhaal wil je vertellen? Tijdens dit gesprek worden de behoeften van jouw onderneming verder uitgelicht. Natuurlijk vertellen we je ook onze visie op het geheel zodat we weten wat je wél of juist niét nodig hebt.

 • 3. Wat gaat dit kosten?

  Of het nu gaat om het laten maken van een professionele website of online totaaloplossingen. Bij Web2Succes voorzien we je altijd binnen 48 uur van een offerte. Deze zal weinig verrassingen bevatten omdat onze prijzen inzichtelijk zijn op de website. Maar omdat we graag maatwerk leveren, is het combineren van pakketten ook mogelijk. Natuurlijk kunnen we in dat geval een interessante korting aanbieden. Onze offerte is tevens voorzien van een servicecontract. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten.

 • 4. Na jouw akkoord op de offerte

  Ben je helemaal tevreden over ons aanbod? Na goedkeuring vanaf jouw kant gaan we direct aan de slag met het project. Alle te nemen stappen worden uitgewerkt om een zo goed mogelijk eindresultaat te kunnen garanderen. Ook maken we een begin met transformeren van jouw verhaal naar een professionele website.

 • 5. Check dubbelcheck!

  Als het gaat om professionele websites, laat je liever niets aan het toeval over. Bij Web2Succes begrijpen we dat als geen ander. Je kunt dan ook al binnen één week na de goedkeuring van de offerte een eerste draft verwachten. In deze meeting of call bespreken we de vooruitgang van het project, maar kunnen we ook eventuele wijzigingen of aanpassingen maken.

 • 6. De lancering van jouw project

  Of het nu gaat om een website of een online dienst, bij Web2Succes zijn we net zoals jij graag zeker van onze zaak. We doen dan ook altijd een laatste check voordat we jouw professionele webshop of website lanceren in de online wereld. Zo ben je altijd verzekerd van een succesvolle start!

Web 2 Success

Wil je weten welke bijdrage we kunnen leveren aan jouw online succes?